Fånga dagen!

Arbete, Kärlek, Bön och Tro.
De bygga på lifvets lycka.
De gifva glädje och bäddar ro,
för alla sorger som trycka.



Jag tränade......

...i tanken.

Förkyldningen och hostan sitter i så det vart att ta det lugnt idag med. Men kanske till helgen.



Nu ska jag ta en uppfriskande promenad med soffhunden Melvin!


Summan av kardemumman!

Hm, massage med förkyldning i kroppen är visst inte att rekommendera.
Vaknade inatt av att jag snörvlade och kunde knappt andas. Jag som skulle gå på thaibox idag. Få sparkas lite oc bli svettig. Men jag tyckte att kroppen och knoppen fick vila idag.

Tycker det är svårt att veta vart man ska dra gränsen om man ska träna eller inte.

Dagen på jobbet bara sprang iväg, glömde bort att ta ett melis på fm och lunchen kastade jag i mig. På eftermiddagen så vart det en proteindricka. Är väl inte elt nöjd med det upplägget på mat. 

Karaktär det har jag i alla fall inte för väl hemma vart jag supersugen på äpplepaj så det bakades och till det vaniljsås. Så om man ska summera dagen så vart det noll träning och minus poäng på maten. Får väl bara försöka ta mig i kragen och försöka göra bättre ifrån mig imorgon....

Ingen träning men massor med annat!

Ja idag han jag inte med någon träning, men ska väl ha vilodagar också....eller?

Har fått en hel del annat gjort, som att jobba över lite;) Skolan jag jobbar på Djurgymnasiet ska vara med på Gymnasiemässan som kommer vara nu den 25/11-27/11 på Älvsjömässan. Vi kommer då ha med lite djur och de anläggningarna har vi fixat med idag.

Sen bar det hemåt och sitta vid symaskinen. Melvin och jag har anmält oss till HUND 2010 och jag kommer ha med mig en del apporter. Så om någon vill lägga in om en beställning gör det i tid så jag hinner sy det. Kolla in Zandra Design

Måste bara lägga in en typisk bild på en Weimaraner.......man blir så glad....och det ser så skönt ut!



Nya tag!

Nu är det allvar.....nu kommer jag blogga varje dag om hur träning, kost och händelser som händer. Inte vet jag om det är någon som läser men jag skriver ändå!!

Idag har jag jobbat massor att göra som vanligt förstår inte var dagarna tar vägen. Kolla in mitt jobbs hemsida Djurgymnasiet.

Efter jobbet vart det hem och sen ner till gymet. Lite löpband och styrka(armar & mage). Satte mig också på mations cykeln där man sitter som i en stol istället för på en vanlig cykel. Jag blir så svettig av den. När jag tränat är det som att jag redan har duchat.
Vet inte om det är ett bra tecken eller dåligt. Kanske någon som vet?

 
Mysig höstdag med bästa hunden!

Bara sötaste Melvin som kan få till en sådan fin grimas!!




RSS 2.0