Linnet jag vann!

Inte de bästa bilderna inte iordning gjord men ett snyggt linne är det!


Mekaniker?

Svaret på om jag ska bli mekaniker är nog nej, visst jag bytte stötdämpare själv utan problem, bytte däck, satte dock bultarna åt fel håll först men fick ta loss alla och skruva om dem. Och det är ju inte bara 1 bult utan 5 bultar på varje däck alltså 20 stycken. Tur att man är stark:) Kan garantera att jag vart skitig. Men ganska skönt att få skita ner sig. Kan lova att jag tog en rejäl dusch sen....




Lite av varje från Norrköping!

Sitter just nu i mamma och pappas hall utanför data rummet och skriver. Linus ligger och sover inne i data rummet och någon har satt lösenord på rautern (inte mamma och inte pappa) så jag kan inte använda det trådlösa utan lånade en sladd av grannen som räcker till hallen utanför data rummet.

Har varit hos frisören. Hm jag är inte blondin blond längre och inte långt hår. Tyckte att nu när skolstarten börjar på skolan så ska jag väl bli lite vuxen. Får se hur jag lyckas med det.

Vad tycks?





Syster kom ner med Linus som ska vara i Norrköping över helgen, vi var på landet och plockade kantareller. Blev 2 kg med gula godingar.





Sen var Linus och jag i lekparken en sväng, tyvärr var han trött och nog lite sliten efter dagen som hade bestått av sprutor i båda benen och biltur till Norrköping. Men ett tag hade vi humöret på topp och gungade massor.







Lite lek hemma hos mamma vart det också innan det var dags för välling och sängen!



Pappa tog ett kort på mig, melvin, vilma och Gucci vart ganska bra när alla 3 satt stilla till slut:)


Oro!!

Vill inte, Orkar inte!!!!



Hur gör man?


Pysslat lite!

Ja var ju på Ullared lite av de fynd jag hittade!



Fick för mig att jag skulle sy en väska till mig själv för en gångs skull. Hittade ett gammalt lakan jag fick när farfar gick bort, det var efter min farmor det var broderar ett RÖ för Ruth Öjring. Brodyren var så fin så jag gjorde en väska som var inspererad av lakanet. Använde brodyren från lakanet till axelband. Hittade ett fint spetstyg i mina gömmor. Sydde fast det på vitt bomullstyg. Berätta vad ni tycker!!








Jag har vunnit ett linne!!!

Min tränare Jeanette på gymmet hade en tävling på sin blogg. Där kunne man vinna detta fina linne om skrev varför man ville ha det.


JAG VANN!!!!!!

Jag skrev följande:

Detta linne vill jag ha.
Lovar spinna varje da.
Svettigt lär det också bli.
Semestern är nu över bara att ta i.
Forma kroppen åt rätt håll.
I detta linne lär jag ha bra koll.

RSS 2.0