Mör i HELA kroppen!

Ja morgonen började med att klockan ringde 5:30. Hade bestämt mig för att ut och ta en snabb promenad och springa innan frukosten. Har ställt klockan flera gånger men varit så trött så jag har somnat om. Men imorse lyckades jag. Melvin var nog gladast att få springa av sig.

Efter det vart det frukost och sen styrde bilen till jobbet. En dag fyllt av massor med saker. Så tiden gick jättefort.

På vägen till åkersberga bestämde jag mig för att matta ut kroppen totalt, åkte bara och bytte om och sen ner till gymmet. Först 55 min easyline och sen 60 min thaiboxning. Jag kan säga att kroppen var HELT slut efter det. Bara hem och laga väldigt sen middag och snart stuppa i sängen. Kan lova att imorgon blir det bara en promenad på morgonen innan jobbet. Imorgon blir det ingen träning bara äta rätt.

Ska bli kul och se om det har hänt något på vågen, men det hoppas jag för hittills denna vecka har jag varit ganska duktig.

Ska snart se ut så här och kanske lite bättre ;-)



Vill också bli blond igen...trivdes bättre i det. Vad tycker ni?

  

Trevligt släktbesök!

Ikväll var jag och besökte mina släktingar på Lidingö. Helt fruktansvärt att jag bott i stockholm i 1,5 år och inte varit där än. Men efter jobbet ikväll så åkte jag och Melvin dit.

Det vart förrätt och middag som var supergod. Melvin vart också bortskämd då han fick den maten som vart över, detta bestod av potatis, morötter, ärtor, fläskfilé, tjälknöl och champinjonsås. Melvin vart riktigt lycklig.




RSS 2.0