Lite mer blandad uppdatering!

Ibland när jag är lite nere så hjälper det att röra på sig, därför igår så red jag först barnens häst! Tack för att jag får rida eran underbara häst!

Sen sprang vi i Hackstaskogen, jag sprang 7,5 mil. Här har ni mina nya snygga löparbrallor och nya skor. Ni ser ju också resultatet, det var långt hår;)



Måste ju spexa lite också kan ju inte alltid vara allvarlig!


Födelsedagskalas!

Lilla Linus fyllde 1 år i Torsdags det var så roligt att vara där med honom och fira hans födelsedag.
Vi var där redan på onsdagskvällen så på torsdags förmiddagen innan kalaset så åkte vi till en liten sjö och Linus fick bada första gången i en riktig sjö. Han var så söt när han försökte krypa i vattnet.







På sin födelsedag måste man ju äta tårta själv.....





Min lilla Goda Linus!!




Jag är dålig på att ta det lugnt!

Ja jag som skulle ta det lugnt ett tag lyckades inte med det. Igår vart det förs styrka för armar och mage, sen spinning pass på 55 min. Var helt genomsvettig. Sen efter det sprang jag på löpbandet eller snarare gick snabbt i uppförsbacke i 20 min. Lugn kväll va;)



Ska jobba på lite nu har varit på hälsokontroll på morgonen för jobbet. Mina värden var perekta vilken perfekt människa jag är på insidan......hahaha


Lunch!

Passar på att skriva lite på lunchen medans jag slappar vid datorn. För ett par helger sedan så fick vi fint besök av Melvins syster Agnes och hennes ägare. De tog så fina kort som jag lånat här. De hade det väldigt trevligt syskonen busade sprang och vilade. Tack också för jordgubbarna och glassen:)

Lite bilder från dagen.











Hade också besök av mitt gudbarn Linus min systersson, han är ju världens godaste unge!!!!


5 km!

Det vart 5 km i Hackstaskogen, har inte sprungit där förut men det var helt okej. Lagom med 5 km vart inte super trött men det kändes att det var ett tag sen man sprang. Melvin lufsade med och fick nos på ett par duvor men han jagade inte efter så duktig han är. Nu ska jag läsa ut min bok och sen sova. Får se om jag ska spinna imorgon kanske blir springa istället.

Nu måste jag få veta vad ni tycker alla som råkar gå in på min sida, vare ni känner mig eller inte. Vad passar jag bäst i? Långt eller kort hår?

 



 

Söndag!

Trots förkyldning så åkte jag vattenskidor, behövde göra något roligt. Får väl skylla mig själv om jag blir mer sjuk. En risk man får ta.

Gu vad glad jag ser ut.



Men upp kom jag och på en skida också.



Nu ska jag ut och springa trots att jag är förkyld.... i nya skor och löpar byxor. Vet att jag inte borde men det kryper i kroppen. Ska jag kunna somna ikväll måste jag ut en stund.
Imorgon ska jag jobba, hoppas att jag kommer upp.


Dag i solen!

Idag har det inte blivit mycket gjort, åkte vattenskidor till en badstrand som ligger en bit bort, vi var där och solade, badade, åt lunch och slöade.

Lite bilder!












Ytterligare en så där dag!

Ja fredagen har nu gått handlat och sen inte gjort så mycket mer, varit seg men det är ju inget ovanligt. Somnade mitt på dagen ett par timmar fast läkaren sagt att jag inte ska sova på dagen. Men vad gör man om man är trött?

Nu ska jag ta och läsa lite ur boken som jag läser.


Ingen bra dag!

Vaknade helt slut, tänk att man kan bli trött av att sova. Hade ingen lust med något. Har varit sur och grinig hela dagen. Sovit om varannat. Till slut blev jag nästan tvingad till gymmet för att göra något. Det vart ett snabbt pass för armarna och sedan ett spinning pass på 50 min ungefär. Dö trött efteråt men lite piggare.

Vet inte riktigt vad jag ska ha för mål med träningen vad vill jag?

Skriver mer i morgon, får se om jag ska fixa en ny blogg som är mer tränings inspererad. Vad tycker ni vad vill ni att jag ska skriva om?

Skulle vilja åka till min frisör i Norrköping tror jag känner mig ful i håret men vet inte om jag orkar.

Kram på er alla



Idag har jag ridit!

Och jag lyckades rida vilse men mysigt var det vilken underbar häst! Vi skrittade i ca 2 timmar, melvin var med. Sen travade jag av honom på banan.





Lyckades hitta till ackstabacken men hem var dessto svårare, red lite vilse men kom till slut rätt, med lite guidning på telefonen:)

Igår var det skolavslutning, hade bakat tårta och fixat fruktfat. Det var uppskattat. Tårtan vart jättegod om jag får skryta:)





Nu ska jag försöka göra en uppdatering:)

Ja det har hänt ganska mycket sen sist....

Har varit på läger med Melvin i Hällefors. Skulle dit med husvagnen, och åkte efter GPS som tydligen var inställd på kortast väg, eller så är den gjord för en jeep med fyrhjulsdrift......Först vart det en grusväg där man inte kunde vända......



Sen så blev gruvägen en sandväg efter att jag hade åkt på grusväg i ca 2 mil.....Sen kom en backe....haaha...där fastnade jag. Måste bara säga att det var första gången jag åkte själv med husvagnen och jag hade aldrig backat med den. Men när jag ade fastnat så backade jag ner husvagnen en ganska lång bit innan jag lyckades fastna.



Vad gör man i denna situation då. Jo ringer mamma och gråter så klart;) Sen försöker man lite till sen ringer man till lägret och på något sätt lyckades jag få hjälp av Sigrid som var ansvarig för lägret, hon fixade så att de som hade kursgården kom eller snarare letade reda på mig då jag inte hade en anning om vart jag var hade som tur va mina kordinater så de kunde hitta mig tack vare dem. Medans de var på väg till mig lyckades jag faktiskt ta mig loss och backa ner på plan mark så de kunde köra husvagnen till lägret med deras volvo MED fyrhjulsdrift.



Jag började min färd kl 15 och skulle varit framme lite innan 18 men istället rullade husvagnen in kl 22....snacka om att jag var trött. Resten av helgen var jätte rolig. Jag badade med kläderna på, träffade väldigt trevliga människor och undar. Tränade massor. Ja hade det trevligt. Kolla in bilderna från helgen.



Badat med kläderna....



Massa vatten i graninge kängorna. Melvin ser fundersam ut.



Mys vid tävlingen på kvällen, vi klarade av stanna kommandot...jippi men missade bullseye med en halv meter kanske. Men vi är glada att vi var ett av de ekipagen som klarade det.



Stolt Melvin som hittat truten.

Ja det var lägret det. Stort tack till min underbara mamma och pappa som sponsrade resan till lägret. Ni är underbara.

Sen har jag hunnit vara hemma i norrköping en sväng. Där var också syrran men man och lille Linus:) jag blir så glad av att vara med honom. Han är så mysig.



Moster får en puss.



Världens sötaste fotat på maxi av en fotograf, de bjöd på ett kort i morsdags present.


Han också hälsa på världens bästa labrador som bodde hos mig förut, Garvis. Han blir så glad när vi träffas han är verkligen go. Han har en egen pool hemma hos sig som han badar i varje dag. Vilket lyx för en vattentokig labrador. Tack Inga-lill och tilda att han fick komma till er han har det sååååå bra.







Ja det var en liten uppdatering ska försöka uppdatera oftare. Nu ska jag sova en dag imorgon också Natti!

RSS 2.0